Verandermanagement

Verandering is een constante factor en in aanpassen zijn wij als mensen steengoed. Waarom is het soms dan zo lastig om mensen mee te krijgen, terwijl de plannen goed uitgedacht zijn?

Een verandering doorvoeren, vraagt om meer dan alleen een strategie bord aan de muur, een inspirerend trainingsprogramma of het benoemen van change agents. Een verandering borgen, vraagt om een holistische aanpak en doet een beroep op het leiderschap binnen de organisatie.

"Mensen veranderen voornamelijk op basis van wat ze voelen, niet op basis van wat ze denken."

Lezismore heeft een praktijkgerichte aanpak ontwikkeld gebaseerd op wetenschap wat resulteert in daadkracht, vertrouwen, energie en focus. Wij richten ons op de gehele context, ontwikkelen het management en zetten in co-creatie een structuur op. Ons doel is om organisaties te ondersteunen met de veranderingen van vandaag en autonomer te maken voor de veranderingen van morgen.

Lezismore heeft met deze aanpak meerdere organisaties succesvol ondersteund, met name op commercieel vlak. Wil je meer weten over onze ervaring en projecten of wil je samen kijken naar wat Lezismore voor jouw organisatie kan betekenen? Laat het ons weten, zodat we een afspraak kunnen plannen.